Våra tjänster

Ett företag som vill nå nästa nivå kan aldrig göra det utan människor. För det är människor som har drivet, viljan, kreativiteten och instinkten. Kanske har ni en ledig position som kräver exakt rätt person, kanske behöver ni förstärkning av nya kompetenser och egenskaper, så att ni kan fortsätta växa.

Det är den typen av utmaningar vi på Nåvi älskar att lösa. Och vi gör det med rekrytering, konsultuthyrning, interimslösningar, employer branding – eller varför inte en helt egen lösning som passar ditt företag perfekt. Vi hjälper såväl stora som små företag att hitta rätt.

Rekrytering

Vi tar vi hela ansvaret för ditt företags rekrytering. Där ingår allt från kravprofilering, annonsering och urval till intervjuer och referenstagning. Vi kan också hjälpa till med personlighetstester och second opinion – eller fungera som rådgivare.

Vår rekryteringsprocess är noggrant strukturerad, men vi anpassar den alltid efter dina behov och önskemål. Precis som det ska fungera när man vill nå en så lyckad rekrytering som möjligt, oavsett om behovet är akut eller mer långsiktigt.

Vill du veta mer om våra rekryteringstjänster? Då är du välkommen att kontakta:

Biljana@navi.se


Konsulter

Innan du är säker på om en tjänst ska tillsättas permanent kan det vara smart att låta en konsult täcka upp behovet under en period. Då blir det lättare att utvärdera det interna behovet – och dessutom får ni möjlighet att lära känna varandra först, innan en eventuell anställning. 

Vi på Nåvi finns med hela tiden, som stöd och rådgivning åt båda parter. Det ger din konsult de bästa förutsättningarna för att snabbt och rätt komma in i företaget och sin roll. Vi tar arbetsgivaransvaret under den period vi kommer överens om. Och vi kan när som helst hjälpa till att omvandla konsult till anställd.

Vill du veta mer om vårt konsulterbjudande? Välkommen att höra av dig till:

Daniel@navi.se


Interim

Det kan hända mycket inom ett företag, och det kan hända snabbt. Någon blir sjuk, någon ska vara föräldraledig, ni ska omorganisera – eller så inträffar något som ingen kunnat förutspå. I sådana lägen ser en interimskonsult till att säkra nyckelkompetenser eller hantera viktiga projekt.

Med stöd av vårt breda nätverk hjälper vi dig och ditt företag att hitta de där erfarna ledarna och specialisterna. Personer som är vana vid att driva en verksamhet framåt under speciella omständigheter, under en kortare eller längre period.

Vill du veta mer om våra interimslösningar? Välkommen att höra av dig till:

Rasmus@navi.se


Employer branding

Genom att arbeta strategiskt och långsiktigt med ditt varumärke och företagets arbetskultur – ditt employer brand – får du inte bara lättare att attrahera rätt medarbetare. Det blir också lättare att behålla och utveckla viktig kompetens på lång sikt. Utifrån ditt företags värderingar, kultur, vision och målsättningar hjälper vi dig att stärka och förmedla din identitet som arbetsgivare.

Vill du veta mer om hur du kan arbeta med employer branding? Då är du välkommen att kontakta oss på:

Info@navi.se


Vi berättar gärna mer

Förutom tjänsterna ovan gör vi en hel del annat också, allt för att du ska hitta exakt den kompetens som tar ditt företag till nästa nivå. Hör av dig, så löser vi det tillsammans!