Vi på Nåvi

Vi har jobbat länge inom rekrytering och rådgivning – och vi har allt tydligare insett att den personliga relationen är viktigast av allt. Relationer är vad vi brinner för, och vi är övertygade om att det både skapar långsiktiga samarbeten och bättre resultat.

Därför letar vi lite djupare och lite bredare för att hitta rätt. Vi samarbetar med företag och kandidater över hela Sverige, och vi tror på att jobba tillsammans och lära känna varandra väl. Vi är alltid öppna för att träffa nya människor, och det gör vi lika gärna på ett digitalt möte som på vårt kontor i Jönköping. Hör av dig till någon av oss!

Rasmus Lindholm
Rasmus Lindholm

Senior Rekryteringskonsult
Search och Interim

076-1712890rasmus@navi.se
Biljana Andersson
Biljana Andersson

Affärsutvecklare
Rekrytering och rådgivning

079-3060100biljana@navi.se
Daniel Holmroos
Daniel Holmroos

Affärsutvecklare
Rekrytering och rådgivning

076-3260033daniel@navi.se

Åtagandet

Förtroende är något vi värderar högt. I vår värld handlar det ordet inte bara om att lösa en uppgift – det är ett åtagande och ett partnerskap, som vi delar på tillsammans.

Relationen

Vi tar det personligt, för det är inte bara affärer, det handlar om mötet mellan människor. Därför vårdar vi våra relationer – de vi har idag och de vi bygger framåt.

Engagemanget

Att kunna ha många bollar i luften ses ofta som en fördel – men vi fokuserar hellre på en boll i taget. För oss på Nåvi har det gång på gång visat sig att ett högre engagemang ger ett bättre resultat.